Sex op zijn grieks komkommer in de kut

sex op zijn grieks komkommer in de kut

...

Prive ontvangst breukelen lelijke vrouw zoekt sex



sex op zijn grieks komkommer in de kut

...


Ze spreidde haar benen en trok me er tussen in. Ans was nat, haar kut droop gewoon. Ik trok haar schaamlippen wat uit elkaar en beet zachtjes in haar klit. Haar lijf trilde, die ene aanraking was voldoende om haar een orgasme te bezorgen. Ik bedacht me geen moment en draaide me om. Ze zoog mijn pik naar binnen en likte me langs mijn eikel. Ik voelde hoe ik in haar mond hard werd.

Ik kreunde wat als antwoord, ik had mijn mond immers vol met haar snee. Ze kwam nog een keer klaar. Mijn pik had ze intussen weer stevig klaar gezet voor de volgende klus. Maar nu moet je diep in mijn neukholletje stoten.

Ik wil je dikke paal in mijn gaatje voelen, helemaal tot achterin. Ze ging wijdbeens liggen. Haar tepels stonden stijf van wellust, ze waren keihard, en haar kut stond wijd open. En dat deed ik. Mijn pik gleed gemakkelijk in haar opgewonden natheid. Ik was verbaasd, ze was hartstikke strak.

Nou vond ik dat helemaal niet erg. Ik wipte haar en ze vond het heerlijk. Ze kneep in haar tepels, hard, en ze kreunde, nog harder. Naai me hard, stoot, ram je knots er in, laat je zaad stromen!

En ik deed wat ze vroeg. Ik spoot mijn kloten leeg in haar kut en het was heerlijk. En zij vond het ook heerlijk, want ze kwam alweer klaar. Haar spieren klemden mijn pik vast en persten al mijn zaad uit mijn staaf.

Bezweet viel ik op haar en ik stak mijn tong in haar mond. Even later stond ze op. Anders is het eten niet op tijd klaar. En Herman mag niets merken, hoor. Een tijdje later stond ze weer in de keuken, met datzelfde keukenschort aan. Ze liet me zien dat ze er nog steeds niks onder aan had. Ik begon weer wat te leren, maar zo af en toe voelde ik haar billen, of ik stak een vinger in haar kut, of ik kneep even in haar tieten. Ik was meteen verliefd en ik wilde hem hebben. Ik kreeg hem in bed, en we neukten elkaar zo vaak maar kon, in het geheim, bij mij thuis of in een hotel.

Hij kon wel drie keer achter elkaar en ik bleef dan almaar klaarkomen. Zijn tong, zijn vingers, zijn pik, het maakte niet uit waarmee hij mijn kut bewerkte, alles was goed en alles bezorgde me een orgasme.

Zijn vrouw kwam er natuurlijk achter, en ze scheidden. We verhuisden, niemand hier wist ervan. En hij neukte me nu nog vaker, elke dag twee keer was wel het minste. Maar Herman is nu in de zestig, en het gaat allemaal niet meer zoals vroeger. Met moeite lukt het hem hij een keer per maand met me te neuken, en ik vind dat niet genoeg. Dus ik vinger me regelmatig, en een keer per week trakteer ik me op een dikke, lange, harde komkommer.

Dan stel ik me voor dat dat een lul is van een jonge vent, die me klaar neukt. En "s avonds bij het eten krijgt Herman die komkommer. Met mijn kutsmaak er aan. En hij vindt dat heerlijk, heeft niks in de gaten. Vandaag vond ik het weer tijd voor een komkommerdag, en toen jij zo dicht bij was wilde ik die komkommer maar al te graag inwisselen voor een echte lul van vlees en bloed.

Ik stond op en kuste Ans. Ik vind je een hartstikke tof, geil wijf, en ik krijg hem best een paar keer achter elkaar hard van je. Zeker als je me helpt met je hand of je mond. We zoenden elkaar lang. Maar nu kwam Herman thuis. Dag schat, alles goed gegaan vandaag? Ans zette het eten op tafel. Met jouw speciale geheime sausje. En hij keek mij aan: Ik keek hem met een strak gezicht aan, terwijl ik de voet van Ans tegenover me in mijn kruis voelde. En ik genoot intussen met mijn blote tenen van de plek waar Ans haar sausje maakte.

Toen ik na het eten naar huis ging om de hond uit te laten zei Ans, dat ze later even langs zou komen. Misschien moest de was gedaan, of was er nog wat anders dat moest gebeuren. En om half acht belde ze aan. Het was al donker buiten, de gordijnen waren overal al dicht. Ze had haar winterjas aan.

Toen de deur dicht was deed liet ze me zien dat ze daaronder weer helemaal naakt was en neukten, staand tegen de muur. Ze vertrok na deze korte neukbeurt, maar de geur van haar kut zat aan mijn handen.

Hoe laat ben je morgen bij me? Ik heb de hele dag vrij. Dan kijken we of ik het vaker kan dan Herman vroeger. Vanaf nu kun je ons helpen middels een donatie , klik hier voor meer info!

Verstuur dit verhaal naar een vriend. Er zijn geen reacties gevonden. Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven. Ik zou graag een verhaal willen lezen over een bedrijfsfe Laurake kun je mij een bericht sturen op razpoetin hotma Hallo, ik ben op zoek naar een verhaal met jonge buurjong Gertibaldi  »  Verhalen  »  Hetero  »  Vanaf toen bekeek ik de buurvrouw met andere ogen Vanaf toen bekeek ik de buurvrouw met andere ogen Vanaf toen bekeek ik de buurvrouw met andere ogen Mijn zus in Frankrijk had een baby gekregen en mijn ouders wilden daar perse naar toe.

Gebruik onderstaand formulier om in te loggen. Bijna nooit zin in sex hebben. Een Grieks mythologisch figuur. Geile blonde vingers haar lul en zuigt een Drie Hongerige meisjes delen One Dick Vivere Zestig nove TopRealCams. Triple Terror van 3 minnaressen op een mannelijke Jenifer is een drievoudige bedreiging Ze Mijn vrouw met drie in de kut en een in Teasepov-Drie op een pijpbeurt Ik triple gay sex Connor Levi is een slanke Wanneer een tiener is niet genoeg!

Anale stretching triple penetratie mannelijke Een minuut met Anastasia Giousef op het Olympia pronkt met haar Griekse afkomst




Spuitende meiden gangbang friesland


sex op zijn grieks komkommer in de kut