Gewoon lekker neuken heerlijk gratis sex

gewoon lekker neuken heerlijk gratis sex

Toen ik bij mijn auto terugkwam zag ik haar staan. Ze stond tegen haar auto geleund, droeg een rok die tot op haar knieën kwam. Een blouse die tot net waar haar borsten begonnen openstond.

Haar benen waren gestoken in nylons en ze droeg een schoen met een halfhoog hakje. Haar haren zaten lekker los en ze had zich heel licht op gemaakt. Ze komt naar me toe: Ik was allang blij dat het niet zo heel erg was.

Hoe gaat het er nu mee? Ben je al weer aan het lopen? Ik stak mijn hand uit stelde mezelf ook even voor. Ik heet Anja, en kom zoals je al weet hier uit de buurt ben getrouwd en heb twee kids die alle twee al getrouwd zijn. Dus het huis uit, mijn man is ook vaak op reis, die heeft werk over heel Europa en is nogal eens een paar dagen weg.

Ik keek haar aan en moest nog even op adem komen want ik had mezelf echt te veel gegeven deze keer, en dan ook nog aan het einde van de rit deze heel mooie vrouw. Ja dat liet mijn adem niet snel tot bedaren komen. We praten nog even en toen zei ze: Dan ben ik in goede handen. Ik keek haar recht in de mooie donkere ogen aan en zei: Oké, ik zal er zijn ik kreeg een hand van haar en ze draaide zich om en liep naar haar auto.

Toen ze instapte had ik even een inkijk onder haar rok want die sloeg iets omhoog. Ik denk dat ik tot bijna tegen haar kruis aan keek en in mijn broek was er iemand die zich heel even beroerde, ze keek me stralend aan en zwaaide toen ze weg reed, mij een beetje verbijsterd achterlatend. De volgende zaterdagmorgen was ik op tijd aanwezig.

Toen ik mijn trainingsbroek aandeed kwam Anja net aanrijden. Ik deed mijn sportschoenen aan. Anja pakte haar spullen en trok zonder zich ergens om te bekommeren haar broek uit en deed haar trainingspak aan. Ze droeg zoals ik zag een klein slipje ik vermoede dat het een string was maar dat kon ik net niet zien.

Ze deed haar truitje uit en over haar sporthemd deed ze haar jasje aan. De schoenen gingen aan. Ze deed de auto op slot en kwam naar mij toe. Ik was al begonnen met mijn warming-up. Ze begroete mij en deed mee met de warming-up. Toen we onze spieren goed in vorm hadden gingen wij op weg.

De eerste km ging best lekker al had ik wel het idee dat ik wat te snel liep. Na de eerste km ging het met Anja wat beter, ze kon me iets beter bijhouden. Ik was een klein beetje gezakt in snelheid. We liepen zonder te praten maar wel met ieder zo zijn eigen gedachte. Het rondje wat ik altijd liep was ongeveer een km of zes, die liep ik bijna altijd twee keer. Bij de eerste passage vroeg ik aan Anja: Ze keek mij aan en glimlachte en zei: Daarbij lachte ze een beetje gemeen en keek mij recht aan.

Ik was even uit het veld geslagen maar hervond me weer snel en antwoordde: Ze keek mij aan en liep verder ik was even uit balans maar haalde haar weer snel in. Ging weer naast haar lopen en we liepen zo een hele poos door zonder dat we iets zeiden. Ik was wel heel ergens anders met mijn gedachte dan dat ik altijd was als ik hier lekker aan het lopen was. Ik was op een gegeven moment Anja even kwijt, ze kon mij niet bijhouden.

Ik was al even bij de auto en toen zij er aan kwam, ze viel gelijk op de grond neer. Help me maar even overeind, ik ben kapot, zei ze. Ik stak mijn hand uit en hielp haar overeind. Ze pakte mij beet en we liepen even omarmd een beetje in de rondte. Daarna gingen wij terug richting de auto en Anja gaf me een zoen op mijn wang. Ze keek mij heel indringend aan. Oja, waar zou jij ze dan willen hebben?

Ik kan mij wel een paar plaatsen bedenken waar dat erg aangenaam zou zijn. Anja deed een stap in mijn richting en sloeg haar arm rond mijn hals en zei terwijl ze met haar hand mijn lul pakte door mijn broek heen: Hier ook zeker en gelijk drukte ze haar mond op die mij, deed haar lippen iets van elkaar, en haar tong gleed mijn mond in.

Ze streelde met haar tong langs die van mij en verkende mijn hele mond, wat een erg aangenaam gevoel was. Dat is inderdaad de juiste plek. Alle twee dan wel te verstaan, antwoordde ik toen ze me los liet. Ik kan me ook wel een hele aangename plek bedenken, zei Anja. Ze kwam weer wat dichterbij. Ik drukte mijn lippen op die van haar en liet mijn handen over haar lichaam glijden. Ze bleven op haar billen rusten, die ik langzaam een beetje begon te masseren.

Ze liet een lichte zucht horen en draaide iets met haar lichaam zodat ik beter bij haar hele billen kon komen. Langzaam liet ik een hand via haar billen over haar benen naar de voorkant gaan, en ging heel voorzichtig langs haar poesje die ik in zijn geheel niet aanraakte. Ze draaide zich zo dat ik haar kutje wel bijna moest raken. Mijn hand liet ik in haar trainingsbroek glijden en langzaam zakte die naar haar slipje. Toen ik die aanraakte ging er een rilling door haar heen.

Ze opende haar mond waar een diepe grom uit kwam. Ze keek mij aan en zei: Ik keek haar aan en ik draaide mij om en zette haar tegen de auto aan. Langzaam zakte ik door mijn knieën en nam haar broek mee naar beneden. Zette mijn mond op haar buik en ging al likkend naar beneden.

Ze zette haar benen een stukje verder uit elkaar toen ik in de buurt van haar kutje kwam. Ze legde haar handen op mijn hoofd en drukte hem richting haar kutje, heel verlangend hoorde ik: Ik likte even over haar slipje heen, dat inderdaad een tanga was, trok het stukje stof iets opzij en bracht mijn mond op haar poesje, met mijn handen trok ik haar lipjes iets van elkaar en ging met mijn tong haar kutje in.

Langzaam likte ik met zorg haar kutlipjes en ging langzaam richting haar klitje. Hier alleen kon ik klaar van komen. De brief heb ik haar op woensdag gegeven, ze zat naast me op de bank, maar ze legde de brief meteen zonder te lezen weg. Nu gebeurde er niets meer tot de volgende zaterdag. Als ik de douche uit kom, staat mijn lul nog steeds omhoog, ik droog me goed af. Als ik me aan wil kleden ligt er een plastic tas op de stoel, die redelijk vol zit. Als ik hem leeg haal blijk er een korte broek in te zitten met een nieuwe wollen grijze trui met een heerlijke dikke kol.

Een onderbroek ontbreekt, en doe dus meteen de korte broek aan. Onder in de tas zit ook een paar ouderwetse wollen been warmers met felle kleuren. Voor ik ze aandoen haal ik ze eerst langs mijn gezicht, heerlijk zachte dikke wol. Ik kam mijn haar een doe een lekker luchtje op. Als ik naar binnen loop, staat er in de kamer een bouw lamp aan, op mijn gericht, en zie dus niet veel. Dan voel ik mijn vriendin naar mij toe lopen en ze doet een muts over mijn hoofd, zodat ik weer niets kan zien.

Wie ben ik, omdat niet op te volgen. Als ik wil gaan zitten, voel ik haar handen over mijn borst gaan. Maar als ik mijn handen over mijn borst haal voel ik dat ze een touw om mijn handen doet. De touwen worden strak getrokken, ver uit elkaar. Ik hoor wat gesmoes op de achtergrond, en voel meteen dat mijn benen uit elkaar worden getrokken.

Mijn lul staat recht omhoog. Nu voel ik dat ze er iets van wol, tegen mijn lul wordt aan geduwd, wat mijn meteen een rilling geeft. Het wol gaat zacht heen en weer langs mijn lul en mijn kont gat. Dan voel ik iemand die tussen mijn benen, op zijn knieën gaat zitten. Die fantasie heb ik echt op papier gezet omdat mijn vriendin het heerlijk vindt om in haar kont geneukt te worden.

Dat wil ik ook wel eens beleven. Het wol tussen mij en de persoon wordt weg gehaald. Nu voel ik meteen dat er een man tussen mijn benen zit, want zijn lul staat al aan te kloppen tegen mijn reed. Met zijn handen gaat hij langs mijn been warmers. Nu pakt hij mijn benen stevig vast en trekt zich naar mij toe. De lul is glad van de olie en die glijdt meteen met de eikel naar binnen. Een heerlijk gevoel maakt mijn stil, ik geniet er van.

Dan voel ik dat er iemand op de bank naast me gaat staan. Aan beide kanten staat een voet en ik voel dat de muts die over mijn hoofdzit, een stukje omhoog gaat. Als mijn mond vrij is wordt er meteen een harde dikke lul in gestopt. Het tempo van de twee lullen wordt zeer snel verhoogd. Nu word ik in mijn mond en kont geneukt.

Het brengt mijn in anderen sferen. Als ik dan ook nog pijp word, wordt hè mij allemaal te veel. Ik wil gillen maar dat kan niet dank zij de harde lul in mijn mond.

Als eerste komt de lul in mijn kont tot een hoogte punt, ik voel de lul zwellen, heerlijk. Het hete sperma verdwijnt zo mijn darmen in.

Meteen hierna voel ik dat de lul in mijn mond dikker wordt. Ook die komt heerlijk klaar, 7 stralen diep in mijn mond. Dan wordt het rustig en verdwijnen de lullen uit mijn mond en uit mijn kont. De gene die mij pijpt, laat ook mijn lul los. Ik hoor voetstappen en weer wat gemompel. Nu gaat de muts van mijn hoofd af, mijn vriendin is de gene die dat doet.

Als ik de kamer rond kijk, blijkt er niemand meer te zit. In de slaapkamer is het iets drukker, daar zijn de heren, die mij net geneukt hebben. Ze staan naast de vriendin van mijn vriendin, die in het midden staat. Als ik naar mijn vriendin kijk zie ik nu pas dat ze een poncho aanheeft van wol. Ze gaat er gaat meteen op zitten, de lul die in haar kut gestoken. Deze lul verdwijnt die in haar openstaande kut.

De andere man gaat voor haar staan, zodat ze de lul van die man diep in haar mond gaat. Nu zie ik dat mijn vriendin heerlijk geneukt wordt, terwijl haar vriendin alles op de video zet. Dit doe ik onmiddellijk, maar ik loop eerst ook nog even langs haar vriendin. Als ik nog even achter haar ga staan en mijn lul tegen haar kont duw en met mijn handen haar tieten nog even pak.

Nu loop ik naar mijn vriendin en stop mijn harde lul tegen haar aars. Met twee handen pak ik de poncho, trek er aan, en stop mijn lul in een keer naar binnen. Nu is mijn vriendin aan alle kanten gevuld. Ik neuk haar hard, met hele lange halen.

.

Vrouw vrouw sex kunst kut neuken

Ik ben zoals ik eruit zie, dus lekker stevig en groot. Hij moet me lekker hard neuken, want voor een vrouw voelt er niks zo prettig als wanneer onder het neuken haar borsten flink schudden. Ook lekker als je me vanachteren pakt en me tijdens de sex bij mijn borsten grijpt. Zie er nu al naar uit!! Als dat oké is heb ik verder weinig te klagen.

Ik hou ook van sm, vooral slaan op de billen vind ik lekker. Hallo daar, ik ben Rachelle, en ben een rondborstige, warmbloedige dame van 35 en kom uit Gouda. En die hoop ik natuurlijk hier te vinden. Ben een ram, eerlijk, warm, maar kan dus ook wel doordrammen. Ben zeker niet preuts, maar ook niet hoerig, al kan ik soms in bed wel wat sletterig doen, lekker mijn benen wijd gooien en wat met die grote jongens van me spelen.

Je hoeft niet supergespierd te zijn , maar ook niet echt moddervet. Voor de rest natuurlijk lief, schoon, respect, dat soort dingen. Hallo lekkere mannen van Nederland, hier is Angela!! Nee, zomaar gaan daten was niet bij mij opgekomen hoor, mijn zuster wees me op de mogelijkheid, zijzelf staat ook op diverse sexdating sites en heeft zo nu en dan ook echt een scharrel te pakken.

Net als ik is mijn zus dik, en wat ons wel lukt via het web lukt ons moeilijker in het echte leven, namelijk een leuke man vinden, een maatje waar ik lief en leed mee wil delen en met wie ik weer eens fijne sex kan beleven. Als volle dame moet ik altijd maar weer dat vooroordeel zien te trotseren dat dikke vrouwen onaantrekkelijk zijn, lui zijn nooit geil zijn en naar zweet ruiken, je snapt het al: Ik ben een nette, leuke dame van 29 jaar jong, hou van het leven en van aardige, vriendelijke mannen.

Ben in het dagelijks leven administratief medewerkster en heb best een gezellig sociaal leven met veel vrienden. Heb je vragen hoor ik die graag en wie weet kunnen we snel ergens een drankje doen om kennis te maken.

Ik zit er in het geheel niet mee om zo helemaal naakt en voor sommigen denk ik herkenbaar op een foto te staan en waarschijnlijk ook nog eens bekeken te worden door talloze geile mannen.

Nee, ik ben geen sletje, wel ben ik van beroep paaldanseres en werk als zodanig in een club in de buurt van mijn woonplaats. Paaldansen doe ik al vanaf mijn tienertijd, op gegeven moment ben ik er maar geld voor gaan vragen, ik werd vaak gevraagd. Dansen doe ik meestal niet geheel naakt, er moet wel wat te fantaseren overblijven.

Maar als ik er zin in heb gooi ik met gemak al mijn kleren uit. Voor een leuke sexdate ben ik wel bereid naakt te dansen, maar dan eindigen we wel samen natuurlijk in bed. Val jij op mooie, rijpe vrouwen met een grote portie sexdrive? Laat mij dan in jouw armen dansen. Al zeg ik het zelf ik ben een lekkere meid met natuurlijke dikke tieten borsten sorrie hoor , stevige billen en een mooi bijgeschoren kutje.

Vaak geil en nat en lekker gewillig. En ik wil dus gewoon lekkere sex heb ik al een tijdje niet meer gehad. En nee, ik kom niet moeilijk aan de man, integendeel eigenlijk, dat is dus niet waarom ik met mijn hele hebben en houwen op het internet sta. Ben gewoon een meisje van 38 die sex gewoon lekker vind en het online sexdaten heb ontdekt als een goeie manier om leuke mannen te versieren.

Mijn vorige vriend had een nogal kleine pik, vandaar…. Ben nu al weer een tijdje alleen, en ben het zat om eerlijk te zijn.

Sla ze maar rood!!!! Fantaseer er vaak over, hoe een vreemde man zijn harde, gezwollen piemel diep bij mee naar binnen schuift en me heerlijk, wat ruig gaat neuken. Ik kan me dan niet verzetten, lekker slaafs ben ik wel een beetje.

Andere specialiteiten van me zijn pijpen, maar dan vooral dus gaat mijn voorkeur uit naar grote, dikke lullen. Ben jij zo;n man? Neem dan contact met me op. Ben benieuwd naar je foto. Ik moet zie ik net in mijn profiel ook invullen waar ik wil afspreken met een man. Wat dat betreft ben ik makkelijk of heet dat avontuurlijk? Afspreken kan bij mij thuis waar ik woon vertel ik je liever later, maar het is in de buurt van Amsterdam , maar ook in een hotel is wat mij betreft een optie.

Spannend vind ik het ook om sex te hebben op een parkeerplaats, maar in mijn kleine autootje lukt dat vast niet zo lekker. Danny zo heette hij ging vreemd met wie gene idee? Dusse nu alle tijd voor een nieuwe vlam, liever met een wat minder groot ego dan mijn eerste lover. Klein ego dus en een grote piemel, dat is wat ik zoek. Probeer als je me contact wel beetje vriendelijk te zijn, anders reageer ik niet. Ik ben een meisje met ADHD — denk ik — altijd druk, altijd maar bezig kan gewoon niet stilzitten, en maar rennen en vleigen zooooveeeelll energie.

Hoi, mijn naam is Alicja, ben 49 jaar oud en woon momenteel nog in Landgraaf. Toen mijn kinderen het huis uit gingen, heb ik mijn ex-man ook maar meteen de deur uitgezet. Ik was zijn vreemdgaan zat. Niet helemaal eerlijk, achteraf bezien, want ik had ook zo mijn avontuurtjes. Heb je zin in geile sex afspraakjes? Neem contact op met me en schroom vooral niet. Het uiterlijk is voor mij meer van belang dan de leeftijd. Ik heb natuurlijk grote borsten en een mooie kont. Mijn voorkeuren moet ik invullen, dus hier komen ze achter elkaar: Mijn ex vond het geil om mij zo nu en dan over de knie te leggen.

Dan sloeg hij mijn rok omhoog en sloeg mijn blote billen rood tot het pijn deed. Eerlijk is eerlijk, dat deed die lul geweldig!! Kom jij me ook op mijn reet slaan? Ik reageer vast snel. Toen mijn ex-vriend deze fraaie foto van mij nam hij was beroepsfotograaf , was alles nog koek en ei tussen ons. Alles liep nog gesmeerd en ook de sex liep gesmeerd, zal ik maar zeggen. Was zeg ik… we gingen geweldig samen. Maar nu niet meer. Ik wil hier absoluut niet dramatisch gaan doen over wat ik heb meegemaakt….

Een nieuwe stap in mijn leven. Zowel in het dagelijks leven als op seksueel gebied. Ik ben hier voor het seksuele gedeelte. Ik zoek een lekkere geile man of vrouw. Verder ben ik niet veeleisend. Als de klik er is dan kunnen we wat mij betreft z.

Hou die ranzige, extreme en vreemde dingen dus voor je. Ben gewoon een leuke, spontane mooie blondine met lekkere billen, niet dun, eerder volslank met mooie natuurlijk grote borsten en een licht behaard poesje. Lekker neuken in haar kontje Blondje wil lekker hard neuken Lekker neuken in bad Lekker neuken in de ochtend Brunette slet houdt van lekker kont neuken Mollige lesbiennes neuken lekker Lekker neuken in de keuken met Caroline Ray Twee lesbiennes gaan lekker kont neuken met wat speelgoed Blondje met een hete kont gaat lekker anaal neuken Lekker neuken in de badkamer Lekker neuken met mijn leuke vriendin Amateur workout, douche en lekker neuken Aziatisch paar gaat lekker heet neuken Blondje met grote borsten vindt anaal neuken lekker Lekker neuken met de elektriciëns Lekker neuken en geld verdienen Stoute pornoster wil lekker neuken Zijn eigen vriendin en haar vriendin hard lekker neuken Lekker neuken met Elvira's dubbelganger Lekker neuken met de grote tieten van Stella Cox Lekker neuken met mijn beste vriendin Lekker POV kontje neuken Lekker thuis neuken in een RV Lekker neuken na een massage
gewoon lekker neuken heerlijk gratis sex

Toen ik bij mijn auto terugkwam zag ik haar staan. Ze stond tegen haar auto geleund, droeg een rok die tot op haar knieën kwam. Een blouse die tot net waar haar borsten begonnen openstond.

Haar benen waren gestoken in nylons en ze droeg een schoen met een halfhoog hakje. Haar haren zaten lekker los en ze had zich heel licht op gemaakt. Ze komt naar me toe: Ik was allang blij dat het niet zo heel erg was. Hoe gaat het er nu mee? Ben je al weer aan het lopen? Ik stak mijn hand uit stelde mezelf ook even voor.

Ik heet Anja, en kom zoals je al weet hier uit de buurt ben getrouwd en heb twee kids die alle twee al getrouwd zijn. Dus het huis uit, mijn man is ook vaak op reis, die heeft werk over heel Europa en is nogal eens een paar dagen weg. Ik keek haar aan en moest nog even op adem komen want ik had mezelf echt te veel gegeven deze keer, en dan ook nog aan het einde van de rit deze heel mooie vrouw. Ja dat liet mijn adem niet snel tot bedaren komen.

We praten nog even en toen zei ze: Dan ben ik in goede handen. Ik keek haar recht in de mooie donkere ogen aan en zei: Oké, ik zal er zijn ik kreeg een hand van haar en ze draaide zich om en liep naar haar auto.

Toen ze instapte had ik even een inkijk onder haar rok want die sloeg iets omhoog. Ik denk dat ik tot bijna tegen haar kruis aan keek en in mijn broek was er iemand die zich heel even beroerde, ze keek me stralend aan en zwaaide toen ze weg reed, mij een beetje verbijsterd achterlatend. De volgende zaterdagmorgen was ik op tijd aanwezig. Toen ik mijn trainingsbroek aandeed kwam Anja net aanrijden. Ik deed mijn sportschoenen aan. Anja pakte haar spullen en trok zonder zich ergens om te bekommeren haar broek uit en deed haar trainingspak aan.

Ze droeg zoals ik zag een klein slipje ik vermoede dat het een string was maar dat kon ik net niet zien. Ze deed haar truitje uit en over haar sporthemd deed ze haar jasje aan. De schoenen gingen aan. Ze deed de auto op slot en kwam naar mij toe. Ik was al begonnen met mijn warming-up. Ze begroete mij en deed mee met de warming-up.

Toen we onze spieren goed in vorm hadden gingen wij op weg. De eerste km ging best lekker al had ik wel het idee dat ik wat te snel liep. Na de eerste km ging het met Anja wat beter, ze kon me iets beter bijhouden. Ik was een klein beetje gezakt in snelheid. We liepen zonder te praten maar wel met ieder zo zijn eigen gedachte.

Het rondje wat ik altijd liep was ongeveer een km of zes, die liep ik bijna altijd twee keer. Bij de eerste passage vroeg ik aan Anja: Ze keek mij aan en glimlachte en zei: Daarbij lachte ze een beetje gemeen en keek mij recht aan. Ik was even uit het veld geslagen maar hervond me weer snel en antwoordde: Ze keek mij aan en liep verder ik was even uit balans maar haalde haar weer snel in.

Ging weer naast haar lopen en we liepen zo een hele poos door zonder dat we iets zeiden. Ik was wel heel ergens anders met mijn gedachte dan dat ik altijd was als ik hier lekker aan het lopen was.

Ik was op een gegeven moment Anja even kwijt, ze kon mij niet bijhouden. Ik was al even bij de auto en toen zij er aan kwam, ze viel gelijk op de grond neer.

Help me maar even overeind, ik ben kapot, zei ze. Ik stak mijn hand uit en hielp haar overeind. Ze pakte mij beet en we liepen even omarmd een beetje in de rondte. Daarna gingen wij terug richting de auto en Anja gaf me een zoen op mijn wang. Ze keek mij heel indringend aan. Oja, waar zou jij ze dan willen hebben?

Ik kan mij wel een paar plaatsen bedenken waar dat erg aangenaam zou zijn. Anja deed een stap in mijn richting en sloeg haar arm rond mijn hals en zei terwijl ze met haar hand mijn lul pakte door mijn broek heen: Hier ook zeker en gelijk drukte ze haar mond op die mij, deed haar lippen iets van elkaar, en haar tong gleed mijn mond in.

Ze streelde met haar tong langs die van mij en verkende mijn hele mond, wat een erg aangenaam gevoel was. Dat is inderdaad de juiste plek. Alle twee dan wel te verstaan, antwoordde ik toen ze me los liet.

Ik kan me ook wel een hele aangename plek bedenken, zei Anja. Ze kwam weer wat dichterbij. Ik drukte mijn lippen op die van haar en liet mijn handen over haar lichaam glijden. Ze bleven op haar billen rusten, die ik langzaam een beetje begon te masseren. Ze liet een lichte zucht horen en draaide iets met haar lichaam zodat ik beter bij haar hele billen kon komen. Langzaam liet ik een hand via haar billen over haar benen naar de voorkant gaan, en ging heel voorzichtig langs haar poesje die ik in zijn geheel niet aanraakte.

Ze draaide zich zo dat ik haar kutje wel bijna moest raken. Mijn hand liet ik in haar trainingsbroek glijden en langzaam zakte die naar haar slipje.

Toen ik die aanraakte ging er een rilling door haar heen. Ze opende haar mond waar een diepe grom uit kwam. Ze keek mij aan en zei: Ik keek haar aan en ik draaide mij om en zette haar tegen de auto aan. Langzaam zakte ik door mijn knieën en nam haar broek mee naar beneden. Zette mijn mond op haar buik en ging al likkend naar beneden. Ze zette haar benen een stukje verder uit elkaar toen ik in de buurt van haar kutje kwam. Ze legde haar handen op mijn hoofd en drukte hem richting haar kutje, heel verlangend hoorde ik: Ik likte even over haar slipje heen, dat inderdaad een tanga was, trok het stukje stof iets opzij en bracht mijn mond op haar poesje, met mijn handen trok ik haar lipjes iets van elkaar en ging met mijn tong haar kutje in.

Langzaam likte ik met zorg haar kutlipjes en ging langzaam richting haar klitje. Hier alleen kon ik klaar van komen. De brief heb ik haar op woensdag gegeven, ze zat naast me op de bank, maar ze legde de brief meteen zonder te lezen weg.

Nu gebeurde er niets meer tot de volgende zaterdag. Als ik de douche uit kom, staat mijn lul nog steeds omhoog, ik droog me goed af. Als ik me aan wil kleden ligt er een plastic tas op de stoel, die redelijk vol zit. Als ik hem leeg haal blijk er een korte broek in te zitten met een nieuwe wollen grijze trui met een heerlijke dikke kol. Een onderbroek ontbreekt, en doe dus meteen de korte broek aan. Onder in de tas zit ook een paar ouderwetse wollen been warmers met felle kleuren.

Voor ik ze aandoen haal ik ze eerst langs mijn gezicht, heerlijk zachte dikke wol. Ik kam mijn haar een doe een lekker luchtje op. Als ik naar binnen loop, staat er in de kamer een bouw lamp aan, op mijn gericht, en zie dus niet veel.

Dan voel ik mijn vriendin naar mij toe lopen en ze doet een muts over mijn hoofd, zodat ik weer niets kan zien. Wie ben ik, omdat niet op te volgen. Als ik wil gaan zitten, voel ik haar handen over mijn borst gaan. Maar als ik mijn handen over mijn borst haal voel ik dat ze een touw om mijn handen doet.

De touwen worden strak getrokken, ver uit elkaar. Ik hoor wat gesmoes op de achtergrond, en voel meteen dat mijn benen uit elkaar worden getrokken. Mijn lul staat recht omhoog. Nu voel ik dat ze er iets van wol, tegen mijn lul wordt aan geduwd, wat mijn meteen een rilling geeft. Het wol gaat zacht heen en weer langs mijn lul en mijn kont gat. Dan voel ik iemand die tussen mijn benen, op zijn knieën gaat zitten. Die fantasie heb ik echt op papier gezet omdat mijn vriendin het heerlijk vindt om in haar kont geneukt te worden.

Dat wil ik ook wel eens beleven. Het wol tussen mij en de persoon wordt weg gehaald. Nu voel ik meteen dat er een man tussen mijn benen zit, want zijn lul staat al aan te kloppen tegen mijn reed. Met zijn handen gaat hij langs mijn been warmers. Nu pakt hij mijn benen stevig vast en trekt zich naar mij toe.

De lul is glad van de olie en die glijdt meteen met de eikel naar binnen. Een heerlijk gevoel maakt mijn stil, ik geniet er van. Dan voel ik dat er iemand op de bank naast me gaat staan. Aan beide kanten staat een voet en ik voel dat de muts die over mijn hoofdzit, een stukje omhoog gaat. Als mijn mond vrij is wordt er meteen een harde dikke lul in gestopt.

Het tempo van de twee lullen wordt zeer snel verhoogd. Nu word ik in mijn mond en kont geneukt. Het brengt mijn in anderen sferen. Als ik dan ook nog pijp word, wordt hè mij allemaal te veel. Ik wil gillen maar dat kan niet dank zij de harde lul in mijn mond.

Als eerste komt de lul in mijn kont tot een hoogte punt, ik voel de lul zwellen, heerlijk. Het hete sperma verdwijnt zo mijn darmen in. Meteen hierna voel ik dat de lul in mijn mond dikker wordt. Ook die komt heerlijk klaar, 7 stralen diep in mijn mond. Dan wordt het rustig en verdwijnen de lullen uit mijn mond en uit mijn kont. De gene die mij pijpt, laat ook mijn lul los. Ik hoor voetstappen en weer wat gemompel. Nu gaat de muts van mijn hoofd af, mijn vriendin is de gene die dat doet.

Als ik de kamer rond kijk, blijkt er niemand meer te zit. In de slaapkamer is het iets drukker, daar zijn de heren, die mij net geneukt hebben. Ze staan naast de vriendin van mijn vriendin, die in het midden staat. Als ik naar mijn vriendin kijk zie ik nu pas dat ze een poncho aanheeft van wol. Ze gaat er gaat meteen op zitten, de lul die in haar kut gestoken. Deze lul verdwijnt die in haar openstaande kut.

De andere man gaat voor haar staan, zodat ze de lul van die man diep in haar mond gaat. Nu zie ik dat mijn vriendin heerlijk geneukt wordt, terwijl haar vriendin alles op de video zet. Dit doe ik onmiddellijk, maar ik loop eerst ook nog even langs haar vriendin. Als ik nog even achter haar ga staan en mijn lul tegen haar kont duw en met mijn handen haar tieten nog even pak. Nu loop ik naar mijn vriendin en stop mijn harde lul tegen haar aars. Met twee handen pak ik de poncho, trek er aan, en stop mijn lul in een keer naar binnen.

Nu is mijn vriendin aan alle kanten gevuld. Ik neuk haar hard, met hele lange halen.

.